Wednesday, February 5, 2020


Zoals u het ook heeft gemerkt; sinds begin februari 2020 heten wij geen Özmen ICT Services meer maar WinCOM. Onze naamswijziging is nu helemaal doorgevoerd in onze systemen. U ziet nu overal het nieuwe logo en huisstijl.

Met deze nieuwe naam zijn we met vol enthousiasme 2020 ingegaan, met daarmee de focus op dienstverlening op het gebied van (totale) automatisering en ICT-diensten zoals hosting en webdesign. Onder de naam WinCOM willen we meer gezicht geven aan onze rol als ICT-dienstverlener en adviseur. Dit is een heel andere insteek dan advies geven over een computer, waar we 15 jaar geleden mee begonnen. Een transformatie waar we trots op zijn!

Wat dit betekent voor u als klant?
We veranderen alleen onze naam en hoe we eruit zien. Uw abonnementen en de bijbehorende voorwaarden blijven dus gewoon hetzelfde. Ook de prijzen blijven hetzelfde. Wel zullen de webadressen en URL's van onze applicaties veranderen. Hier heeft u per applicatie een aparte mail over gekregen.

Voor meer informatie over onze naamsverandering en WinCOM, kijk op www.wincom.nl. Hier ziet u ook op welke manieren u contact met ons op kunt nemen voor uw vragen of opmerkingen.